REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

24.03.09

Sveicam visus ar drauguLv jubileju

Šodien, Latvijas draugošanās portāls draugiem.lv svin savu 5. gadu jubileju, ar to arī sveicam visus draugiem.lv FUCKER BLOG lasītājus, jo ja nebūtu draugiem.lv, nebūtu arī šis BLOGS, kur atklāti parunāt par draugiem.lv, uzzināt daudz ko nestāsta citi, bet pats galvenais lietot fakeru, kas ir šī BLOGa pamatmērķis - piedāvāt draugiem.lv lietotājiem papildus pakalpoju pozitīvām emocijām, ko atklāti sakot varētu beidzot sākt piedāvāt arī paši draugi, protams citādā veidolā, kas nekārtu viņu serverus, jo kā mēs visām zinām, tas ir galvenais iemesls, kapēc fakers ir AIZLIEGTS konkrētajā portālā, jo citu ļaunumu pēc uzbūves vienkāršs fakers neveic! Šim pakalpojumam taču būtu noiets! ;)
DR-FUCKER BLOG nesen aizvadīja tikai savu 2. dzimšanas dienu, bet FAKERS jau savu 4. jubileju, tas nozīmē, ka gandrīz visus šos draugiem.lv pastāvēšanas gadus esam bijuši līdz ar jums, ejot laikam, mainoties formātam, bet pats galvenais vienmēr saglabājot godīgumu un patiesumu pret lietotāju ir cik daudz faker versiju aizvadīts, cik daudz būtisku portāla kļūdu apskatīts, kuras bijušas noderīgas lietotājiem. ;)
Tāpēc, novēlam draugiem.lv ilgu mūžu, jo kamēr vien darbosies draugiem.lv, darbosies arī šis BLOGs, kur aizvien informēsim lasītājus par būtiskiem jaunumiem un varbūt pat sen jau aizmirstām, bet vel aizvien noderīgām lietām, saprotams, centīsimies piedāvāt arī kādu jaunu beidzot atkal publiski pieejamu fakeru, jo tas tač ir pats svarīgākais mūsu lasītājiem, tāpēc palieciet kopā ar mums arī nākotnē, un sagaidīsim kopā nākošās draugiem.lv un FUCKER BLOGA jubilejas! ;)