REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

18.04.09

Draugiem.lv izstrādā Mini aplikāciju.


Kā arī novērojām, ar jubilejas iestāšanos, šajā portālā ir veiktas šādas un tādas izmaiņas.
Šāda ir arī dr Mini Aplikācijas iznākšana, jeb daudz vieglāks veids, kā pārvaldīt jums pienākošo informāciju.
Vēstules, SMS un citas visnotaļ pašsaprotamas lietas. Šī aplikācija ir pieejama vissiem- gan MAC, gan Windows lietotājiem. Lai darbinātu šo programmu, vajadzīga vismaz Mac OS X Leopard (10.5) versija. Tomēr, kā parasti katrai savdabīgai lietai būs savi mīnusi, ši aplikācija neļauj pa tiešo aplūkot lietas, izlasīt vēstules, dienasgrāmatas. Klīstot baumas, ka šajā Mini esot paslēptas lieldienu olas. Veidotājs šajā gadijumā izveidojis tīri patīkamu dizainu, bet atstājis vairāk novārtā šī portāla titular saukli, kā oranžākais projects Latvijā. Daži avoti ziņo ka jau šo mini kopiju cenšas jau atkost un atrast kādu caurumiņu.

Kā man, šī raksta autoram liekas patīkama ziņa, jo tomēr draugiem FUCKER vienmēr būs par visu, kas nav atļauts šajā portālā.

Tuvāk par faker feikiem- mēs iesakam būt ļoti vērīgiem ar fakera lejuplādi, jo tas vai 95% ir vai nu vīruss, spiega programma vai vienkārši novecojusi versija.Ja jūs esat saņēmuši ziņas par kādu tā saucamo – Ļevo fakeri, lūdzams ziņot mums. Pats esmu uz ši uzķēries, un ar šīs programmas palīdzību, vīrusa saimnieks izmantojot manu Web kameru lūkojās man tieši virsū un meta smieklīgus errorus. Esat piesardzīgi! Gaidiet jaunākos rakstus no mums un ceram uz patīkamu kopā būšanu!