REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

24.05.08

KĀ UZLAUZT Draugiem.lv?

Takā ik dienas, kāds apzinīgs datorlietotājs meklētājā ieraksta frāzes ''kā uzlauzt drauga profilu?'', ''kā uzlauzt draugiem.lv?'', u.t.t., tapēc nolēmām uzrakstīt šo rakstu, lai visus topošos HACKER'us informētu, ka TEV nebūs draugiem.lv uzlauzt!!!
Draugiem.lv ir visizplatītākā interneta vietne Latvijā, tāpēc saprotams tai ir arī ļoti augsti drošības standarti, neviens vēl nav draugiem.lv uzlauzis un diezin vai tas arī notiks tuvākajā laikā, jo latviešu HAKERIEM-KREKERIEM, tas nav pa spēkam, to varētu izdarīt kāds ASV vai Krievijas vai citu valstu speciālists. Pat ja tas kādreiz notiks, tad maza iespējamība, ka kāds ievietos internetā veidu, kā to paveikt, lai ik viens POKEMONS varētu to izmantot! ;) Runa ir par PORTĀLA nevis PROFILA uzlaušanu!!!
Runājot par drauga PROFILA uzlaušanu, laba ziņa, ir iespējams to izdarīt, bet tikai tad ja Tev ir iespējams piekļūt datoram, pie kura pabijis topošais upuris. Vnk zinot viņa E-Pastu neko NEizdarīsi. Par to sīkāk parunāsim un apskatīsim veidus jau citā rakstā! ;)