REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

10.05.09

Krīze un "Joki" iekš draugiem.lv


Krīze skar draugiem.lv? Par šādu jautājumu, iespējams, ir domājis gandrīz vai katrs no mums. Lūk arī šo Informācijas apmaiņas "Gigantu" ir skārusi krīze. Atlaides un citi tā saucamie "pērc 3 ,bet maksā par 1." Visu maiju būs pieejama iespēja baudīt šos krīzes radītos labumus. Manāmi ir neskaitāmi jaunumi un izmaiņas, kuras nebūt daudzus nepriecē. Pirmā aprīļa joks ir izvērties patiešām melnbaltās krāsās. Sākumā draugiem.lv "Runā" bija domāts, kā neilgs uzlabojums šajā portālā, bet tas ir pārvērties par pašsaprotamu lietu, lai gan nekāda cilvēku atsaucība par šo lietu nav. Cilvēki bezmērķīgi publicē ziņas, kuras ir vienkārši nevajadzīgas. Ir dzirdētas milzum daudz kritikas par šo lietu, bet vai draugiem.lv uzklausīs mūs? Tomēr pateicoties Edgaram Blūmam, mums ir iespēja šo iespēju izslēgt no mūsu ierastās draugiem.lv rutīnas.

Īsa pamācība, kā izmantot šo iespēju:

1. Nepieciešama internetpārlūkprogramma Mozilla FireFox.

2. Apmeklē saiti https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 un spied Add To Firefox!

Kad add-ons instalēsies, tad tas piedāvās pārstartēt FireFox - dari to!

3. Kad viss veiksmīgi instalēts dodies uz http://userscripts.org/scripts/show/47519 un spied Install! Lapa prasīs apstiprinājumu, vai gribi instalēt skriptu - spied uz izlecošā loga Install!

Pagaidi sekundīti, dodies uz sākumlapu un brīnies - "Runā" ir pazudis! :)

P.S. Ja nu kāds vēlas dabūt atpakaļ:

1. labais klikšķis uz ikoniņu, kas apzīmēta ar aplīti

2. kreisais peles klikšķis uz, ar kvadrātiņu apzīmēto.

tādā veidā arī viņu var vairākkārtēji ieslēgt/izslēgt

Pamācību veidoja: Edgars Blūms