REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

20.10.09

draugiem.lv paroles

Apnicis visu laiku ievadīt savu garo E-Pastu un paroli portālā draugiem.lv?
Tas sen jau vairs nav jādara, jo iespējams likt, lai ielogošanās Tavā draugiem.lv profilā notiek automātiski!
Viss, kas Tev nepieciešams ir vecā labā pārlūkprogramma Mozilla FireFox, kuru jau izmanto 73% DRF Blog lasītāju, bet tie kuriem vēl nav, var lejupielādēt šeit!

Tālāk pieejamas 2 versijas, izvēlamies sev izdevīgāko vai lietojam abas kopā:
1.Pievienojam DraugiemFox 1.1g add-onu, izpildam instukcijas un par draugiem.lv paroļu atcerēšanos un ievadīšanu varam aizmirst!


2. Ja nevēlies, automātiski ielogoties savā profilā vai Tev ir vairāki profili un Tu vēlies ātri un ērti pārslēgties starp tiem, tad Tev jāizmanto DRaugiem v0.21! Kā uzstādīt? Elementāri, vienkārši paņemam no http://pods.lv/baltalapa/draugiem.html un "ievelkam" šādu Draugiem v0.21 bookmarkletu savā grāmatzīmju mapē un pēc tam uzklikšķinot uz tās ar labo peles pogu izvēlamies Properties, tad lauciņā Location nomainam MANA.EPASTA@ADRESE.LV un MANAPAROLE uz atbilstošo e-pasta adresi un paroli. Tātad darbības princips pavisam vienkāršs, katru reizi kad vēlēsies ieiet kādā no saviem draugiem.lv profiliem vienkārši uzspied uz atiecīgās grāmatzīmes! Tā tu vari mierīgi un pats galvenais ļoti ātri darboties starp profiliem. Vienkārši nospied draugos Iziet! Un nospied uz nepieciešamās grāmatzīmes!



Ņem vērā! Šīs pamācības iesakām izmantot tikai uz datoriem, kuru lietotājiem tu uzticies. Nelieto uz skolas, internetkafe vai citiem publiskajiem, datoriem, jo tādā veidā kāds ļaunprātis var tikt pie taviem datiem!