REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

26.05.08

Draugiem.lv NOSLĒPUMI [ 2 ]

Šī ir jau otrā solītā NOSLĒPUMU ATKLĀŠANAS sērija! :D Lai iepazītos ar pirmo sēriju dodies šite! :D

Šodien Tu uzzināsi, kā...
  • ...nemanāmi un ērti apskatī/operēt ar drauga profilu? Tev būs nepieciešams Mozilla FireFox inerneta pārlūks un speciāls ''frype.com AdDons'' - spied šeit, lai to novilktu! Kad esi to uzstādījis, tad saprotams dodies uz draugiem.lv un ielogojies. Uzbrauc ar peli uz sev interesējošo profilu, uzspied peles labo pogu, Tev pārādīsies šāda fīča (skaties attēlā)! Tagad Tu vari apskatīties visas piedāvātās dr.lv iespējas, kuras Tu parasti apskati ieejot drauga profilā, tagad tas ir ļoti ērti un galvenais Tev NAV jābaidās, ka apskatāmā profila īpašniekam parādīsies STATISTIKĀ Tavs apmeklējums! ;) (Ir daži indivīdi,kuriem neZINĀMU iemeslu pēc tas ir nepieciešams :D) Bet visiem pārējiem tas vienkārši ir ātrs un pats galvenais ērts veids, kā momentā atvērt tieši SEV INTERESĒJOŠO SADAĻU! ;) UZMANĪBU! Skaties tikai atvērto drauga sadaļu, pa citām viņa sadaļām nestaigā, tad viņš Tevi pamanīs, piemēram, ja ar FRYPE.COM AdDon atvēri drauga albūmu, tad NESPIED uz drauga profila, jo momentā viņš pamanīs, ka esi paciemojies pa viņa profilu :D! Šis prikols ir atĻAUTS darugosLv, tapēc to lietojot Tu vari neUZTRAUKTIES, ka dari neTIKLAS darbības ar draugiem.lv un pats galvenais, kas noteikti Tev šaušalīgi interesē un tapēc vai lieki neSTRESOT TAVS PROFILS NETIKS BLŌĶĒTS!
  • ...sūtīt failus! Tu NEvari sūtīt failus draugiem.lv portālā līdzīgi kā Skype u.c. vietnēs??? Jūties apDALĪTS! Nrņem pierē, gan jau ar laiku Tu arī varēsi to izdarīt! Tas ir tapēc, ka Tev nav 18 gadu! :D Jā tas nav joks, Tu teiksi failu sūtīšana takš NAV cigrešu pirkšana, ka tā būt jātļauj tikai no 18. Bet lieta tāda, ka draugiem.lv pirms laiž gaisā jaunos paklpojumus vispirs palaiž tos testēšanai. Un lai nesaskrietu baigie pokemonu bari viņi izdomājuši, ka to var darīt tikai pilngadīgas personas! ;) Bet nesatraucies, arī Tu varēsi SŪTĪT FAILUS izmantojot draugiem.lv un MĒS pateiksim, kā to izdarīt! :D Viss ir pa visam vienkārši ielogojies, nomaini vecumu vismaz uz 18, saņem iespēju SŪTĪT FAILUS, un vari nomainīt atpakaļ savu īsto <17 vecumu! ;)
Šodienai pietiks, gaidi nākošo jau Draugiem.lv NOSLĒPUMI [ 3 ] sēriju! ;) Noslēpumu ir ļoti daudz tikai kaut cik saprotami tos uzrakstīt izskadrojot tos Tev, mums prasa laiku, kura diemžel mums nav! ;( Tapēc ja vēlies palīdzēt, droši nāc talkā! ;) Lai sazinātos izmanto E-Pastu, kuru atradīsi kontaktos! ;)