REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

19.05.08

FAKERS DEVIES VASARAS BRĪVLAIKĀ, GAISMĀ NĀK ...DR-FUCKER BLOG...


Sveiks manu MAZO DRAUDZIŅ! :D

Kā jau droši vien noprati DR-FUCKER's devies vasaras brīvlaikā, un arī Tev ir iespēja mazliet atpūsties no sēdēšanas draugos! ;) Tapēc izbaudi vasaru, un ik pa laikam neaizmirsti iegriezies arī šeit, lai uzzinātu jaunumus par DR-FUCKER - varēsi pirmais nokačāt jaunāko versiju, kad tā parādīsies, uzzināt kādu draugiem.lv noslēpumu! ;)

Šodien ir arī ļoti īpaša diena daudziem, kurus interesē portāls draugiem.lv, jo gaismā ir nācis šis ...DR-FUCKER BLOG... - pilnībā atjaunots un pārstrādāts! Līdz šim šeit ir bijusi tikai pāradresācija uz jau esošiem projektiem - programmu DR-FUCKER tiešās lejupielādes vietnēm, bet nu varēsi iepazīties ar informāciju par DR-FUCKER un portālu draugiem.lv tieši šajā blogā ar adresi - http://DRFBlog.tk/, turpmāk tiešā pāradresācija uz DR-FUCKER vairs nenotiks, bet Tu varēsi sekot līdzi portāla draugiem.lv aktivitātēm! ;)

Lai Tev jauka diena, uz drīzu tikšanos! ;)