REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

25.05.08

Draugiem.lv NOSLĒPUMI [ 1 ]

Mazliet parunāsim par mūsuprāt sen zināmiem draugiem.lv NOSLĒPUMIEM, bet vienmēr noteikti atradīsies kāds kam daudziem jau zināma fīča būs pirmā dzirdēšana, tad nu lūk šis raksts veltīts tieši viņam! ;) Vari iepazīties arī ar otro daļu - spied šeit! ;)

  • GRIBI STATISTIKU BEZMAKSAS, bet NEzini kā to izdarīt??? ;( Lieki NEstreso, Tev ir šāda iespēja, ja vien Tev ir kāda Latvijas mobilo sakaru priekšapmaksas karte, un Tavas kartes kredīta atlikums ir zemāks par 0,35 Ls! Tev atliek vnk, kā parasti pasūtīt STASTIKU, un Tava STASTIKA tiks pagarināta par 30 dienām bezmaksas! Viss ir tik vienkārši!
    Atceries! Pasūti tikai STATISTIKU, jo citi Draugiem.lv maksas pakalpojumi zem 0,35 Ls NEdarbojas! IEsakām pat nemēģināt citus, jo TU VARĒSI NOSŪTĪT TIKAI VIENU SMS, un STATENE TEV ŠOMĒNES IES GAR DEGUNU! ;) Atbildes SMS NEsaņemsi, tapēc neņem pierē, bet uzspeid profilā pie STISTIKAS reload, un redzēsi viss būs ok! NEsatraucies, no Taviem <0,34>Var arī nedarboties, jo draugiem.lv šo gļuku cenšas novērst!
  • GRIBI AICINĀT un APSTIPRINĀT VAIRĀK PAR 30 CILVĒKIEM DIENĀ, bet NEzini kā arī šo var paveikt??? Protams, ka Tev ir arī šāda iespēja! ;) Ieej jebkurā, kurā labāk gribi draugiem.lv ārzemju valodu versijā un AICINI UN APSTIPRINI UZ NEBĒDU - NO LIMIT! ;) Turpat zem profila ir aicināšanas ickoniņa, lai Tev nav jāieiet draugu drauga profilā, lai aicinātu! Šeit viss ir atvieglots Tavam draugu aicināšanas maratonam, Tu būsi riktīgs zvērs! :D
  • GRIBI DĀVANAS BEZMAKSAS, Viss ir pa visam vienkārši, vnk ieej dr.lv un nomaini valodu uz Deutch, English, vai Magyar bet ar Magyar ir tikai dazhas pa velti! ;) Atceries! Visiem šis prikols nestrādā! :(
Labs ir šodienai pietiks, LABA DAUDZ NEVAJAG, trīs lietas, labas lietas, kādam laiciņam Tev būs gana! :D Gaidi nākošo noslēpumu rakstu! ;)

Šī ir paredzēta, kā rakstu sērija, tapēc NEsatraucies NOTEIKTI BŪS VĒL! ;)