REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

19.05.08

FAKERS DEVIES VASARAS BRĪVLAIKĀ, GAISMĀ NĀK ...DR-FUCKER BLOG...


Sveiks manu MAZO DRAUDZIŅ! :D

Kā jau droši vien noprati DR-FUCKER's devies vasaras brīvlaikā, un arī Tev ir iespēja mazliet atpūsties no sēdēšanas draugos! ;) Tapēc izbaudi vasaru, un ik pa laikam neaizmirsti iegriezies arī šeit, lai uzzinātu jaunumus par DR-FUCKER - varēsi pirmais nokačāt jaunāko versiju, kad tā parādīsies, uzzināt kādu draugiem.lv noslēpumu! ;)

Šodien ir arī ļoti īpaša diena daudziem, kurus interesē portāls draugiem.lv, jo gaismā ir nācis šis ...DR-FUCKER BLOG... - pilnībā atjaunots un pārstrādāts! Līdz šim šeit ir bijusi tikai pāradresācija uz jau esošiem projektiem - programmu DR-FUCKER tiešās lejupielādes vietnēm, bet nu varēsi iepazīties ar informāciju par DR-FUCKER un portālu draugiem.lv tieši šajā blogā ar adresi - http://DRFBlog.tk/, turpmāk tiešā pāradresācija uz DR-FUCKER vairs nenotiks, bet Tu varēsi sekot līdzi portāla draugiem.lv aktivitātēm! ;)

Lai Tev jauka diena, uz drīzu tikšanos! ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

DRF BLOG Administrācija aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, būt tolerantiem, iztikt bez rupjībām un saglabāt elementāras pieklājības normas. DRF BLOG Administrācija patur iespēju atslēgt lasītājus no komentēšanas iespējas, kā arī dzēst nevēlamos komentārus.