REKLĀMA:

UZMANĪBU!!!

Tev ir kas interesants padomā, ko vēlies pastāstīt citiem?! Šī ir Tava iespēja! Piedalies DRF BLOG veidošanā! ;) Raksti par ko vēlies lasīt, veido savus rakstus, pastāsti kaut ko interesantu saistībā ar draugiem.lv, izsaki viedokli - saņem atbiles! ;)

REPORTIERIS@DRFBlog.tk

08.02.09

Lasītāju rubrika [ Nr. 2 ]

Ir svētdienas vakars un pie Jums atkal klāt Lasītāju rubrika, šoreiz jau Nr.2, kā jau iepriekš solījām! Un neuztraucieties noteikti BŪS VĒL, jo jautājumu ir ļoti daudz!!! ;)

[ 4. ] Jautājums:
No: Toms S. [ tomens1@*****.lv ]
heya faker administracija...
šeku reku atcerejos par jusu blogu un iegaju nu ar apskatities.. vo ieraudziju vienu textinju par jaunako fakeri un linki... nu uzspiezhu un yy.lv linka , bet parada ka tada faila nav. ka es varu lejuplādēt viņu? lūdzu atsutiet īsto linku :P
(paldies) Ceru ka neizraisiju jūsos niknumu :D
Cya later
unn lai jums veicas... unn viss vislabakaja kartiba unnn viss bumbās unn ... nu kr4 lai ir vis 4ikiniekā!
Ar cieņu ...
Atbilde:
Linki nestrādā, jo tās ir vecās fakera versijas.
____________________________________________________________________
[ 5. ] Jautājums:
No: Anete L. [ st1enis@*****.lv ]
Sveiki..
nevarētu pateikt kā var nokačāt bildes no albūmiem draugiem.lv ?

Atbilde:
Elementāti, izmantojot Mozilla FireFox rīkojamies šādi - atveram lapu, kur ir mums nepieciešamā bilde un spiežam otru peles pogu un izvēlamies ''View Background Image'' un tad uz atvērtās bildes atkal otru pogu un izvēlamies ''Save Image As...'' un saglabājam bildi kur vēlamies! ;)
____________________________________________________________________
[ 6. ] Jautājums:
No: Kārlis S. [ noname112233@inbox.lv ]




Kā šo varētu risināt, tālāk par šo logu neiet?





Atbilde:
Šīs problēmas risinājums nav iespējams, jo tā rāda ka tā ir novecojusi versija, kura vairs nedarbojas! Starp citu fakers ir veidots uz Win VISTA OS, tāpēc tas uz tās arī labāk darbojas! ;)

3 komentāri:

  1. Reku strādāsjoshs fakeris http://yy.lv/download.php?f=30460

    AtbildētDzēst
  2. Diemžēl šis ir tikai strādājošs VĪRUS zem fakera vārda :( Pats smieglīgākais ka ietverts tik banāls, muļķīgi smieglīgs un avisam neticams tekts: "tā palīdzēs: iegūt bezmaksas statistiku automātiksi izsūtīt draudzības uzaicinājumus lielā kvantumā", bet uzķērušies ap 4000 cilvēku, un tas ir tikai 1 dienas laikā! Aicinām visus būt uzmīgus, nepaļauties uz nezināmiem avotiem!

    AtbildētDzēst
  3. Atsutiet fucker jauno- runcuks82@tvnet.lv
    Paldies ja ir ko

    AtbildētDzēst

DRF BLOG Administrācija aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, būt tolerantiem, iztikt bez rupjībām un saglabāt elementāras pieklājības normas. DRF BLOG Administrācija patur iespēju atslēgt lasītājus no komentēšanas iespējas, kā arī dzēst nevēlamos komentārus.